Kyckling wok med cocosmjölk
Dagens lite sena lunch inspirerad av goda vännen Claes. Istället för att steka i olja som jag gjort så länge stekte jag i smör och cocosfett(syns längre ner på bloggen) för att få en extra smarrig smak. Morötter tunt skurna blir härligt lagom mjuka när man steker dom tillsammans med lök och vitlök. Kycklingen stekte jag för sig och kryddade med tandori och paprika krydda. Paprika och broccolin(som redan var kokt från igår) slängde jag på toppen efter att jag rört ner cocosmjölken. Inget bröd eller ris till utan ät den som en mumsig varm soppa i vintermörkret. Ska man äta ska det vara gott.....även om det är trist att äta ensam.

Nu är det snart träning på Bosön. Först KB Introklassen och därefter ett tufft Kettlebellpass a Jessica Hägerth.

Nu är det snart träning på Bosön. Först KB Introklassen och därefter ett tufft Kettlebellpass a Jessica Hägerth.
Kommentarer
Trackback