Sockerfri choklad?

Min utmaning den här veckan har varit att äta mat utan tillsatt socker. Varför? Kanske inte så mycket för kalorierna utan mer för att ha en stabil blodsockernivå utan onödigt insulinpåslag. Frågan är bara hur klassar man alla dessa sötningsmedel som också tyvärr har samma effekt som vanligt vitt socker. Hur är det med fruktsocker, mjölkosocker....ja, jag kommer att lära mig massor bara av att exprementera på mig själv. Hittade två olika sorter som jag nu har testat och jag fick iallafalll stilla mitt choklad behov:) Har lite kvar till imorgon.....mums



Princess sockerfria... ska få mailat till mig om det är sötningsmedel i och isåfall vilket och Betsy Sandbergs också sockerfria men med ett sötningsmedel som heter Maltitol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0